Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

Ny webside? – Hva kan vi tilby og hva bør du tenke på?

I dagens marked er det å ha en oppdatert og god webside et minstekrav for å lykkes. Hvis man ser utviklingen de seneste årene vil man se at flere og flere bedrifter fokuserer på gode websider. Samtidig dukker det stadig opp nye leverandører som tilbyr profesjonelle websider på 1-2-3. Man leser også: “lag din webside med tre enkle trykk – ingen designerfaring nødvendlig”. Mange stiller seg da spørsmålet: “dekker disse mine behov”? Svaret er delt, på den ene siden er alt bedre enn en side laget i 2003, på den andre siden må man stille seg noen spørsmål, “er den søkemotor-vennlig”, “er dette for godt til å være sant”?

Svaret på spørsmålene over skal ikke jeg gi noe fasitsvar på, det som er sikkert er at man må investere tid i nettsiden sin. Man må ikke glemme at nettsiden din er med stor sannsynlighet det første en potensiell kunde møter!

Hva er viktig å tenke på når man skal få seg nye webside?
Det viktigste man bør tenke på som bedrift når man skal skaffe seg ny webside er hvordan man ønsker å bli oppfattet av andre. Her må man vurdere alt fra innhold til bildebruk/fargebruk på siden. En annen faktor man må sette seg inn i er at siden skal være konverterende. Altså at det skal være kort vei fra personen som er på siden din til han tar kontakt eller kjøper noe. Vi i Early Media får ikke understreket nok viktigheten av en konverterende side. Om det så er i form av et kontaktskjema eller nettbutikk, personen som er på siden din skal gjøre en handling!

Hva tilbyr vi?
Vi tilbyr enten standardiserte websider i form av effektivwebside eller skreddersydde sider med det fengende navnet skreddersøm. Hva er forskjellen?

Effektiv: Denne pakken passer for deg som kun ønsker en enkel nettside. Altså du ønsker å spre budskapet ditt, men kanskje ikke har behov for masse tekst, bilder, 200 produktsider etc. Med effektiv kan du velge mellom tre pakker – Small, Medium og Large. Som i klesbransjen er small mindre enn medium og large. Det samme gjelder her. Ønsker dere spesifisert hva de forskjellige pakkene inneholder, kontakt oss i dag!

Skreddersøm: I denne pakken blir webisden satt opp igjennom en dialog med en av våre samarbeidspartere og man får en mer tilpasset side. Dette er en pakke for deg hvor kompleksiteten rundt nettsideutvikling er større.

Det jeg kan avsløre med begge pakkene er at de leveres på plattformen wordpress og at de selvfølgelig er responsive!

Har du spørsmål rundt nettsider eller hva vi kan levere. Kontakt oss i dag eller legg igjen en kommentar i feltet under. Lykke til med utviklingen!

emwp1

 

Kommentarene er stengt.