Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

Ny eier i Early Media

Torsdag den 10. mars 2016 fikk Early Media ny eier da CoreTrek AS i Sandefjord kjøpte alle aksjene i selskapet.

CoreTrek AS er et norsk selskap som leverer webløsninger, nettsteder og intranett, basert på egenutviklet publiseringsløsning – CorePublish CMS. Selskapet med kontorer i Sandefjord og Sandnes har 32 ansatte og omsetter for rundt 30 millioner kroner. CoreTrek har både private og offentlige kunder slik som Oslo kommune, Torghatten ASA, Bertel O. Steen ASA, Lyse ASA, Folketrygdfondet, Prior og Høgskolen Sørøst-Norge.

Early Media skal fortsette å operere som selvstendig selskap, med de samme produkter og tjenester som tidligere. Det skal utvikles ett tett samarbeid mellom Early Media og CoreTrek. Dette slik at Early Medias kunder kan få en webpartner med store muligheter for levering av nettsteder og intranettløsninger.

CoreTrek er et selskap med lang erfaring fra bransjen. Selskapet ble etablert i år 2000 og kan dermed betegnes som en av veteranene innenfor webløsninger i Norge.

For å sikre et tett og godt samarbeid mellom CoreTrek og Early Media har CoreTreks administrerende direktør, Kristian Susnic, tiltrådt som ny daglig leder i Early Media etter Tom Steen. I praksis vil likevel selskapet bli drevet som tidligere med Daniel Glasø som leder for det operative og Bjørn Jokerud som salgssjef.

Oppkjøpet av Early Media er en del av CoreTreks vekststrategi der vi ønsker å fortsette å være en webpartner for norske selskap. Selskapet skal totalt sett kunne tilby alle tjenester knyttet til web. CoreTrek har i mange år bevist at de kan levere store og avanserte webløsninger som er effektive i bruk for kundene. Sammen med Early Media vil selskapets kunder nå også kunne få en effektiv markedsføring av sine nettsteder med den kompetansen Early media besitter innen SEM og SEO.

Dersom dere har ønske om mer informasjon eller en prat med oss om hvilke muligheter dette gir for dere – ta kontakt!

Kommentarene er stengt.