Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

Hvem er Early Media?

Velkommen som leser av vår splitter nye blogg her i Early Media! Mitt navn er Espen og jeg er så heldig å få lov til å publisere vårt aller første blogginnlegg! Med regelmessige mellomrom vil vi poste nyheter, tanker, drøftinger, faglige oppdateringer og alt mulig annet vi finner interessant fra vår hverdag. Målet med denne bloggen er at du som leser skal få et grundigere innblikk i hvordan vi i Early Media tenker og jobber, og dermed forhåpentligvis bli litt bedre kjent med oss. Kom gjerne med spørsmål eller innspill i kommentarfeltet under og vi vil forsøke å svare så godt vi kan. Hva passer vel bedre som første blogginnlegg enn å gi dere et lite innblikk i hvem vi er, hva vi jobber med og hvordan vi jobber?

I Early Media har vi drevet med annonsering i Google Adwords siden 2006 og vi var et av de første byråene som begynte med denne type annonsering. Siden den gang har vi tilbudt mange ulike produkter innen internettmarkedsføring og vi er i dag stolte av å kunne være en totalleverandør på internett for våre kunder. Vi har også flere samarbeidspartnere som kan tilby produkter og tjenester som ligger utenfor vårt eget kompetanseområde til gunstige betingelser, selv om Googles produkter fortsatt er våre kjerneprodukter.

Vi i Early Media er også en autorisert partner av Google, noe som er veldig viktig i vår egne interne kvalitetskontroll såvel som en garanti for våre kunder. Som Google partner må vi forholde oss til en rekke retningslinjer som styrer vår virksomhet og strategi. Dette er retningslinjer som vi er svært opptatt av å overholde og vi jobber systematisk mot å hele tiden oppfylle Googles kvalitetskrav. Som kunde skal du kunne stole på at en Google Partner leverer høy kvalitet og derfor er vi i Early Media også opptatt av dette samarbeidet med en av verdens største merkevarer.

Alle våre kunder som har en Google Adwords kampanje hos oss har også en egen tekniker som er deres kontaktperson i Early Media. Teknikerne jobber på produksjonsavdelingen og har egne ansvarsområder i tillegg til å drifte Adwords-kampanjer for kunder. Daniel har for eksempel også hovedansvaret for våre tilleggsprodukter som Facebook og nettsider i tillegg til å jobbe med kunder i Google Adwords. Jens er vår spesialist på Google Shopping og jobber med innovasjon og eksperimentering innenfor Google Adwords generelt. Per er vår representant i Stockholm og har ansvaret for alle våre svenske kunder, samtidig jobber han også med enkelte norske kunder på Google Adwords. Sammen utgjør vi Produksjonsteamet og vi jobber sammen for å få best mulig resultater for alle våre kunder på de produktene vi leverer. Vi er også opptatt av nyheter og innovasjon og liker å utnytte nye muligheter så raskt som mulig, samt holde våre kunder oppdatert på hva som skjer i vår verden.

Vi er opptatt av at våre kunder skal ha lett for å komme i kontakt med oss og at alle skal få raskt svar på det de lurer på. Dette er ikke alltid lett å overholde men vi jobber hele tiden for å bli bedre! I Oslo sitter Christian og svarer på innkommende henvendelser som ikke er rettet mot de tekniske områdene og han har ansvaret for det økonomiske ved kontoret. Han er hyggelig fyr og tar godt i mot de henvendelser som måtte komme inn.

Det var litt om oss som selskap og menneskene som jobber her. Fremover vil vi poste nyheter og emner som opptar oss i vår arbeidshverdag på denne bloggen, så det er bare å følge med! Samtidig oppfordrer vi til å legge igjen en kommentar eller komme med et spørsmål i kommentarfeltet. Vi vil forsøke å besvare alle seriøse henvendelser som kommer inn! 🙂

 

Kommentarene er stengt.