Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

Google Ad Grants Program

Om forfatteren

Jeg jobber som digital markedsfører i Early Media. Her håndterer jeg daglig min egen kundeportefølje og bistår mine kunder med all slags annonseringen enten det gjelder Google AdWords, Google Merchant Store, Facebook Business Manager eller LinkedIn Ads.

Er din ideelle organisasjon kvalifisert til å bli støttet av Google med inntil 80.000 NOK per mnd til kjøp av klikk i AdWords?

Google har et program de kaller Google Ad Grants. Jobber du i en ideell organisasjon og ønsker å dra nytte av støtten som Google Ad Grants Program gir, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med vårt team i Early Media. Vi hjelper deg hele veien fra søknadsprosessen til oppretting og optimalisering av Google AdWords-kampanje.

Google Ad Grants programmet dreier seg i hovedsak om at Google tilbyr gratis Google AdWords-annonsering opp til $10.000 USD per måned til kvalifiserte ideelle organisasjoner. Pengestøtten gjelder kun søkeordskampanjer, for de som ønsker å synliggjøre seg i Google-søket. Programmet er utviklet for å hjelpe organisasjoner med å nå ut til flere og få større innvirkning med sine positive bidrag.

Det er en fordel om organisasjonen på forhånd er registrert som medlem i TechSoup, da dette er et krav fra Google. TechSoup er en partner Google samarbeider med i alle land hvor de tilbyr Google Ad Grants. Er dere medlem her, så er dere også kvalifiserte til å delta i søknadsprosessen!

Ønsker du mer informasjon vedrørende Google Ad Grants kan du kontakte oss uforpliktende via kontaktskjema under eller nå oss på telefon 23 01 04 10.

 

Kontakt oss

Kommentarene er stengt.