Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

E-handel i Norge (B2C)

E-handel – et økende marked

Stadig mer handel foregår på nettet. Dette henger tett sammen med den teknologiske utviklingen. En kan handle nå 24 timer i døgnet, enten man er på jobb, på en café, midt i et 17.mai-tog eller komfortabelt hjemme i sofaen. Kundene er tilgjengelige på PC, laptop, nettbrett og smarttelefoner. Denne utviklingen visualiseres tydelig av en prognose utarbeidet av www.statista.com:

Prognose for netthandel i Norge fra 2012 til 2017 (i milliarder U.S. dollar) | Statista

Hvorfor er denne endringen relevant for deg med nettbutikk?

En må rett og slett akseptere at øyeblikket kundene søker etter informasjonen er nå, nå og nå. Hele tiden søkes det, og da er det viktig være tilstede der dine kunder er. Har du en nettbutikk, da vil Google Shopping la deg være synlig med bilde av produkter med priser midt i søkeresultatet. Sitter kunden og surfer etter din tjeneste på fra smarttelefonen er i dag mobiloptimaliserte nettsider et “must-have”. De fleste vil også være tjent med en nettside som i seg selv er responsiv, slik at du kan fremstilles med best mulig grunnlag uavhengig av hvilken enhet kundene søker etter deg.

Konklusjon – Vær smart, vær tilstede

Kundene dine er mer og mer digitale, og de bruker flere forskjellige dingser, og de søker på flere forskjellige måter. Pass på at du best mulig presentert og tilstede der det gjelder, når det gjelder!

Kommentarene er stengt.