Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

Bra Søk – Bransjerådet for Søkemotormarkedsføring

Early Media er medlem av Bra Søk fordi vi er en seriøs aktør som ønsker å gjøre det beste for våre kunder. Bra Søk ble etablert etter ønske fra bransjen om å rydde opp i egne rekker. Ved å være medlem i bransjeforeningen vedkjenner firmaene seg å følge visse etiske retningslinjer.

Bra Søk er en ideell organisasjon som ønsker å gjøre det enklest for annonsører å velge den rette aktøren, når de trenger hjelp til markedsføring i søkemotorene. Det finnes mange aktører der ute og ikke alle er like seriøse. Om du velger en av medlemmene i Bra Søk, så kan du trygt vite at de er forpliktet til å følge retningslinjene til søkemotorene. Du velger en trygg aktør som gjør det beste for deg og din bedrift. Altså, du er i trygge hender!


Bra Søk - Bransjerådet for Søkemotormarkedsføring


Bra Søk ble etablert i 2007, etter ønske fra ulike bransjer om å rydde opp i egne problemområder. Bransjerådet vil bidra til å synliggjøre de positive aspektene ved søkemotormarkedsføring – Dette handler om tekniske tilpasninger av innholdet på en nettside samt forbedring med tanke på rangering i Google og andre søkemotorer. slik at bedrifter og organisasjoner ser dette som en naturlig del i henhold til markedsføringen som blir utført.

Det er trygt å velge Early Media om du trenger bistand med søkemotormarkedsføring!
Regler for søkemotormarkedsføring:

Regler for søkemotormarkedsføring

Vi i Early Media hjelper gjerne deg og din bedrift med remarketing, både på Google og i sosiale medier. Sammen med deg utarbeider vi en strategi og setter opp de nødvendige tekniske løsningene for å kjøre en effektiv remarketingkampanje for deg. Ta kontakt med oss i dag!

 

Fant du ikke helt svaret på ditt spørsmål?
På siden “Google AdWords’ feilsøkingsprogram for varemerker” kan du lese mer om temaet »

 

Nyhetsbrev

  • Motta siste nytt og relevante artikler om digital markedsføring på mail!
Kommentarene er stengt.