Siste nytt fra Early Media

Vi holder deg oppdatert

3 gode grunner til å annonsere med Bing ads

De siste årene har annonseringen i Bing (Bing Ads) nærmet seg systemet til Google (Adwords) på mange områder og annonsene ser nå riktig så lekre ut. Men hvem bruker egentlig Bing spør du kanskje? Joda, det er faktisk ganske mange i løpet av en dag. Markedsandelen til Bing kryper oppover og selv om den fortsatt er laaaaaaangt unna Google på søk så er det ikke lengre noen tvil om at det er et publikum og et marked også for Bing ads i Norge.

Vi på produksjonsteamet jobber nå tettere med Bing for å bli enda bedre på annonseringen og er på vei til å bli en sertifisert Bing-partner (slik vi er for Google). Under arbeidet med dette har vi oppdaget at det er flere fordeler med å annonsere på Bing Ads, flere enn vi kanskje trodde tidligere. Siden det er så populært med lister så lister vi derfor opp 3 gode grunner til å annonsere på Bing med Bing Ads:

1. Kostnadseffektivt

Det er lavere konkurranse på Bing enn i mange andre søkemotorer, i alle fall i Norge. Det vil si at annonsørene betaler mindre per klikk og derfor kan få mye trafikk for et lavere månedlig budsjett. Mange vil nok oppleve å få enda mer “value for money” i Bing enn i andre søkemotorer selv om kanskje ikke volumet blir like stort.

2. Støy

Færre konkurrenter betyr også mer relevant trafikk og mindre støy for den potensielle kunden. Søkeresultatet til Bing er i noe mindre grad preget av annonser og det er derfor lettere å komme i gjennom til de gode prospektene.

3. Kompetanse fra Google Adwords

Systemet til Bing (Bing Ads) er bygd opp med store likheter til Google sitt system (Adwords). Dette gjelder både i utseende på annonsene (se nedenfor) og i selve systemet. Det betyr at det er lett for oss som byrå å kjøre de samme kampanjene for våre kunder i Bing som i Google Adwords. Vi bruker dermed vår kunnskap og kompetanse om andre systemer og kombinerer det med ny lærdom fra Bing for å få de beste resultatene.

Bing ads example

Når vi setter opp kampanjer for våre kunder på Bing bruker vi de samme kampanjene som vi kjører i Google. For våre kunder betyr dette lavere oppstartskostnader og en tilsvarende lav månedpris. Optimaliseringen av dette samkjøres med optimaliseringen av Adwords-kampanjen og det månedlige beløpet blir derfor beskjedent. Se gjerne mer informasjon om vårt Bing-produkt her eller i vårt nyhetsbrev som ble sendt ut til våre kunder!

Kommentarene er stengt.